Togheter we made it!

Frågor och funderingar?

Maila:

[email protected]




Ryan Leslie har satsat stenhårt på den Next Selection signade Uness. Låten som Ryan producerat har dem tagit melodistycket från "Rhytm is a dancer". Man rycks lätt med i låten. Här får ni av mig en 1 minuters lång snippet på Uness nya låt.
Uness - Can't take the music (Snippet) 




Boyce Avenue är ett gäng killar som gör akustiska version av kända låtar. De har blivit mest kända över youtube.com där de fått ett flertal fans. Nu ger jag er min favorit bland raden låtar de gjort, "Bleeding love" med Leona Lewis.
Boyce Avenue - Bleeding Love (Acoustic)



Jessica Simpsons lilla syster är hetare än någonsin. Ashlee Simpsons karriär flyter på med guld i kanten. Den 22 april släppte hon sitt ny album Bittersweet World som har fått bra kritik av många resencenter. Här får ni av mig en skön version av hennes låt "Little Miss Obsessive" av Dave Audé.

Ashlee Simpson - Little Miss Obsessive (Dave Audé Radio Edit)

Is it love?



Coldplay släpper de 12 juni sitt nya album Viva la Vida or Death and All His Friends. Detta blir deras fjärde studio album. Låten är en typsik coldplay låt, med det menar jag en riktigt hit. Ser framemot deras nya album.

Här får ni av mig första singeln på albumet.

Coldplay - Violent Hill 



Kommer fler uppdateringar i eftermiddag.

Summertime

Nerladdningsproblem?
(Hur du går till väga)

1. Klicka på låten du vill ha. Ex: Busta Rhymes feat. Linkin Park  - We Made It
2. Då öppnas ett nytt fönster.
3. I det nya fönstret så står låtnamnet i princip i mitten, högerklicka på de å "Spara Mål Som" eller liknande.
4. Spara de på skrivbordet eller där du vill ha den.
5. Sen är de klart, du har då den på datorn och there you go!
6. Lyssna?





Här har ni den nya låten med Busta Rhymes. Denna gången gör han en låt tillsammas med metal/rock bandet Linkin Park. Låten är faktiskt riktigt bra och den är producerad av Cool, Dre & Mike Shinoda.

Busta Rhymes feat. Linkin Park  - We Made It



En ny singel har släppts med den talangfulle Taio Cruz från hans nya album Departure. Här ger jag er remixen tillsammas ned Estelle som ni säkert känner igen från låten American Boy tillsammans med Kanye West.

Taio Cruz  feat. Estelle- I Can Be (Remix)



Ni kommer ihåg de sjungande ryska paret T.A.T.U? Här ger jag er nytt material från de. Troligtvis är detta en låt som ska vara med på deras nya album. Låten är fräck och nyskapande.

T.A.T.U - 220




Jag rekommenderar starkt att besöka http://whataboutaband.se/

Ett par musikaliska geni som blommat ut inom den svenska musik branschen.


Exclusive
image27

Har fått ett flertal request kring One Republic's senaste album.

Så här har ni det!

One Republic - Dreaming Out Loud (Album) 

What a young boy gonna do...

Låttitlarna är länkarna vidare till låtarna.




I Juni släpps troligtvis det hetaste albumet detta året. Ushers nya album Here I Stand är fruktat. Låtar med grymt flow, beat producenter drömmer att kunna göra. Längtar mycket tills de kommer. Här har ni några godsaker från albumet.

Usher feat. Ludacris - Dat Girl

Usher - Make It Rain



Claude Kelly är låtskrivaren och sångarnen som gjorde Leona Lewis Forgive me tillsammans med Akon. Här får ni av mig en skön R&B låt med Claude.

Claude Kelly - Like An Iceberg



Lil Mama är här med nytt material. Här har vi en T-Pain producerad låt med skönt gung. T-Pain medverkar även i låten. Den har en touch av hennes tidigare superhit G-slide.

Lil Mama feat T-Pain - What It Is (Strike A Pose)


EXCLUSIVE




Min vän Carl Norén har här om veckan fått sin remix släppt på ingen mindre än Paul Oakenfold's skivbolag. På låten hör ni Ryan Tedder från One Republic. Njut av otroligt skicklig arbete.

Paul Oakenfold - Not Over Yet (Carl Norén Remix)

For the customers



R.kelly gör det igen. Denna killen popar upp med hits hela tiden tycker jag. Här har ni den senaste remixen har gjort på Raheem Devaughn's customer.

Raheem Devaughn feat. R.Kelly - Customer (Remix) 



Mariah Carey's nya album har fått en bra start och sålts en del. Nu när hennes låtar släpps finns där alltid remixer gömda här och där. Så jag ger er här  den officiella remixen på Bye Bye.

Mariah Carey feat Jay-Z & Jermaine Dupri - Bye Bye (Remix)



Ciara, superstjärnan med den sköna R&B rösten är tillbaka med nytt material. Denna gången med låten Supernatural som troligtvis kommer i bättre kvalité inom de närmsta dagarna. Hon kommer även släppa ett nytt album, Fantasy Ride, som kommer i slutet av 2008.

Ciara - Supernatural


Labels or love?



Weezer är tillbaka. Ni som inte vet vilka de är rekommenderar jag att ladda ner My name is jonas och Buddy Holly. Här har ni iallafall deras nya singel.

Weezer - Pork & Beans (HQ) Tryck titeln)



Fergie släpper här en låt som kommer finnas med i den nya filmen Sex & the City Movie. Låten kommer också finnas med på hennes album The Dutchess som hon gör ett återsläpp på. På albumet kommer även Party People som hon gjort tillsammans med Nelly finnas med.

Fergie - Labels or Love


I eftermiddag kommer:

Nytt från R.kelly, Ciara och Jay-Z.

Stay Tuned!

Trötta timmar



Madonnas släpper snart sitt nya album Hard Candy. Albumet är eftertraktat från alla håll och man ser spänt på hur det ska låta. Vi har änsålänge bara fått höra monster hiten 4 minutes to save the world. Jag kan här och nu ge er en av låtarna på albumet, nämligen låten tillsammans med Pharell Williams.

Madonna feat. Pharrell  - The beat goes on 



Mya är den amerikanska superartisten som gjort låtar med de flesta hiphop och R&B artisterna. Här får ni av mig hennes senaste låt som är producerad av Polow Da Don.

Mya - Give it up



[email protected]

Vårkänsla



Lil Wayne är bland de hetaste hiphop artisterna just nu. Han sliter hårt och hans sista albumet, Tha Carter III av triologi serien Tha Carter dyker upp i början av Juni. Hans första singel är låten Lollipop som har gjort stor succé. Här får ni av mig en ny remix av låten.

Lil Wayne feat. Static Major, Gorilla Zoe - Lollipop (Remix) (Tryck titeln)



Teairra Mari är här med nytt material till hennes upkommande album som släpps i slutet av 2008. Albumet kommer att heta Make Her Feel Good. Hon hoppas att hennes sångkarriär ska ta fart och uttalar sig om att 2008 ska bli hennes år. Här är hennes första singel.

Teairra Mari - No No No (Tryck titeln)



Hon släppte sitt album i Mars och nu släpper hon sin tredje singel på albumet. Från hennes album, Discipline får ni här hennes nya singel Can't be good.

Janet Jackson - Can't be good (Tryck titeln)



Här ger jag en hel ball låt från Bizzy Bone tillsammans med Good Charlotte sångaren Joel Madden. Ni får avgöra själva vad ni tycker.

Bizzy Bone feat. Joel Madden - I'm the one (Tryck titeln)

Extra!

För frågar angående blogg osv, kontakta mig på:

[email protected]






Den 23 åriga latin-amerikanska är ny för oss alla. Hon har varit med och gjort låt tillsammans med bland annat Wyclef Jean. Detta är hennes debut låt. En skön RnB låt.

Melissa Jimenez - Untouchable (Tryck titeln)



Shareefe med den balla attityden. Här gör hon en egen version av Ryan Leslies låt Diamond Girl. Hur bra som helst. Hon släpper även ett nytt album, The Secret i slutet av detta året.

Shareefe - Diamond Girl (Tryck titeln)

Dagens tips

Ny adress!

Tidigare: Davidssonmusik.blogg.se





Vanessa Hudgens känner ni säker igen från High School Musical. Efter hennes framträdande i de 3 filmerna framtagit ett album, Identified. Låten är hennes första singel på skivan loch den är helt ok.

Vanessa Hudgens - Sneakernight (tryck på titeln)



Belinda är amerikansk sångerska och låtskriva. Hon har gjort låtarna "Heaven is a place on earth". Här ger jag er en akustic version av hennes senaste material. En skön låt som passar ihop med sommarvärmen.

Belinda - See a little Light (Acoustic) (tryck på titeln)



Detta är en låt av The Game där Keyshia Cole gästar. Hennes röst smälter bra in och de får låten att växa. Är ännu osäker om denna låt kommer att inkludera i The Game's nya album. Får hoppas på att höra hans första singel snart, för hans album ska släppas den 24 juni.

The Game feat. Keyshia Cole  - Pain (tryck på titeln)



Väntade album:

image3

Usher - Here I Stand
(Juni 2008, ospecifik datum)

image2

R.Kelly - 12 Play: Fourth Quarter
(Sommaren 2008, ospecifik datum)

RSS 2.0